€3,60
Είμαι ο σεφ Λιού Τζουν. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σάντονγκ όπου και φοίτησα στην "Λαϊκή Ακαδημία των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων". Στην επιστήμη μου διακρίθηκα και είχα την τιμή να συνοδεύσω, ως Σεφ, την Ολυμπιακή αποστολή της χώρας μου στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004. Από το 2009, η επιχείρησή μου, "Πεκίν Restaurant" σας φέρνει στο σπίτι ή στο γραφείο, τα εκλεκτότερα πιάτα της Κινεζικής και Ιαπωνικής κουζίνας. Καλώς ορίσατε στη νέα μας ιστοσελίδα η οποία διαθέτει και online παραγγελιοληψία.
Η ρηση του Lao Tzu "Το να κυβερνησεις ενα κρατος ειναι σαν να μαγειρευεις ενα μικρο ψαρι"
Το βασικο χαρακτηριστικο της βορειας κουζινας ειναι η χρηση λιπους που συνυπαρχει αρμονικα με την χρηση ξυδιου και σκορδου στις σωστες αναλογιες. Το Πεκινο θεωρειται η μητροπολη της κινεζικης κουζινας.
Η νότια κουζινα χαρατηριζεται απο την εντονη χρηση πιπεριου και των γλυκων γευσεων. το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξερει καποιος για να καταλαβει την κινεζικη κουζινα ειναι οτι ειναι τελειως διαφορετικη απο την δυτικη.
Το γλυκο κρεμμυδι συνδυαζεται με το δυνατο αρωμα του τζιντζερ στο κινεζικο φαγητο, το γιν και γιανγκ της γευσης. Η ιδια λογικη εφαρμόζεται σε ολα τα γευματα και επηρρεαζει καθε επιλογη φαγητου.
Κρυα και ζεστα πιατα, γλυκα και πικρα συστατικα, απλα και εξεζητημενα πιατα. οι προσεγγιση του κοσμου της γευσης απο τους κιινεζους, οπως και απο τους Ιαπωνες, ειναι πολυ διαφορετικη απο την δικη μας.
Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Ιλίσια, Γουδή, Καισαριανή, Βύρωνας, Παγκράτι, Παπάγου, Κολωνάκι, Κέντρο, Εξάρχεια, Γκύζη, Γέρακας, Αγία Παρασκευή, Παλαιό Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Κυψέλη, Χολαργός, Κολωνός, Δάφνη, Υμηττός, Σεπόλια, Πλατεία Βικτωρίας, Ηλιούπολη, Άγιος Δημήτριος.
Τότε, ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ONLINE!Written on
Shandong cuisine (simplified Chinese: 山东菜; traditional Chinese: 山東菜; pinyin: Shāndōng cài), more commonly known in Chinese as Lu cuisine (simplified Chinese: 鲁菜; traditional Chinese: 魯菜; pinyin: lǔ cài), is one of the Eight Culinary Traditions of Chinese cuisine and one of the Four Great Traditions (四大菜系).
Written on
Char siu (Chinese: 叉燒 cha1 shao1, literally "fork-roast"; also Romanised chasu, cha siu, "cha sio", "caa siu", char siew) is a popular way to flavor and prepare barbecued pork in Cantonese cuisine.[1] It is classified as a type of siu mei (燒味), Cantonese roasted meat.
Written on
Kung Pao Chicken, (Chinese: 宫保鸡丁), also transcribed as Gong Bao or Kung Po, is a spicy stir-fry dish made with chicken, peanuts, vegetables, and chili peppers. The classic dish in Sichuan cuisine originated in the Sichuan Province of south-western China and includes Sichuan peppercorns.
We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.